30 år med stabilitet og kontinuitet

1. mai 2017

30 års jubileum

Siden mai 1987 har vi vært en del av det globale verdikretsløpet, hvor varer transporteres over flere grenser for å nå sin destinasjon. Fra 1 medarbeider i 1987 til 560 medarbeidere i 2017, og en virksomhet som fortsatt er i stadig vekst, feirer vi med stolthet vårt 30 års jubileum.

Vår 1987

En vårdag i mai ble Thermo-Transit Danmark A/S stiftet. Den gang hadde vi vårt hovedkontor i Middelfart. Fra et lite lokale på Fyn ble det lagt mange planer for fremtiden, og som tiden gikk, vokste virksomheten. I dag er vi 560 ansatte, har 350 egne trekkere og trailere, og datterselskaper i fem forskjellige land, og suksessen fortsetter.

Vi skaper fortsatt løsninger for våre kunder

I 30 år har våre speditører og disponenter sørget for at godset distribueres på den mest kostnadseffektive måten gjennom hele Europa. Vi har alltid kunnet imøtekomme våre kunders individuelle transportbehov, og derfor har vi gjennom 30 år oppnådd våre kunders lojalitet.

Fra 2017….

Selv om det er gått 30 år, så stopper vi ikke her. Utviklingen fortsetter, og vi er fortsatt miles ahead. Vår fremste oppgave er å sikre våre kunders logistikkflyt, og skape en god arbeidsplass for våre medarbeidere.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing,
Kia Preethi Skov-Sørensen på tlf.: (+ 45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

Del
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta