Ny adresse i Ålesund

8. september

Flatholmen 2, Ålesund 

Etter 23 år med lokaler midt i Ålesund har vi nå fått ny adresse. De nye kontorlokalene er tilknyttet industriområdet (Flatholmen). I området er der et stort transportmiljø, som stadig utvides og enda flere planlegger etablering av kontorlokaler. 

I slutten av august flyttet den norske avdelingen i Ålesund til en ny adresse. Nær Ellingsøyfjorden har vi nå flyttet inn i nye lokaler. Selv om det nye kontorlokale er halvparten så stort som det gamle, er det desto mer funksjonelt. Her er det mulighet for å parkere rett utenfor og våre lastebiler kan enkelt manøvrere seg rundt på området. På Flatholmen er det også mulighet for trailervask og service.

 

I Norge er det ansatt 148 medarbeidere, hvorav 9 er ansatt i Ålesund. Vår nye adresse er: Flatholmen 2, 6002 Ålesund, Norge.  

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, 
Kia Preethi Skov-Sørensen på tlf.: (+ 45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

 

Del
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta