Veldig bra arbeide fra Thermo-Transit!

Stor kapasitet, gjennomgående bra utsyr og holder seg til lastetidene

Referanser

Nedenfor kan du lese om våre andre referanser

”Vår trafikk er satt i rute , men på grunn av tidvis varierende volum, er det behov for endringer av planen. Aldri noe problem for Thermo-Transit å stille med ekstra materiell , ofte på kort varsel. Sjelden eller aldri noen store forsinkelser.”
Stian Fusdahl
Bohus Logistikk AS

Fra Frogner til alle våre butikker i Nord-Norge

Vår avtale med Thermo-Transit går i frakt av møbler og interiør fra vårt lager på Frogner til alle våre butikker i Nord-Norge fra Tynset i sør til Kirkenes i nord. Thermo-Transit har stor kapasitet, gjennomgående bra utsyr og holder seg til lastetidene.

I Desember 2016 ble det sendt 1 spisebord til hvert av varehusene dagen før jul. Dette var særdeles viktig at stod i utstillingen til våre varehus i forbindelse med kampanje i romjulen, bordet var sent ankommet til vårt lager, og måtte fordeles raskt. Bordene ble hentet sent på ettermiddag før jul, og levert i tide til alle varehusene i starten av romjulen. Veldig bra arbeide fra Thermo-Transit!

Vår trafikk er satt i rute , men på grunn av tidvis varierende volum, er det behov for endringer av planen. Aldri noe problem for Thermo-Transit å stille med ekstra materiell , ofte på kort varsel. Sjelden eller aldri noen store forsinkelser.

 

LRkontakt1

Louise jobber med oss, og er alltid klar til å hjelpe

Ring til oss

(+47) 70 10 26 00 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.
Preben Thinggaard Larsen
Chrisfish Danmark A/S
Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.
Michael Lodahl
Danske Fiskeauktioner
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta