Reisen fortsetter med Thermo-Transit

Fra det kalde nord til det varme sør

 • Frukt & Grønt

  Hver dag leverer vi frisk frukt og grønnsaker for våre kunder. I vår temperaturkontrollerte trailer sikrer vi at varene alltid har den riktige temperatur under hele transporten.

 • Fisk

  Vår kjernekompetanse er transport av fisk fra Danmark og Norge til hele Europa. Med egne terminaler i Oslo og Padborg, skaper vi rammerne for den perfekte reise for fisken helt fra det kalde nord til det varme sør.

 • Konvensjonelt gods

  Fleksibilitet karakteriserer oss. Med vår trailerflåte tilbyr vi som en av mange muligheter, kjølebiler med sideåpning. Dette gjør at vi kan imøtekomme alle våre kunders individuelle behov.
  Uansett om det er kort eller langt, lett eller tungt, så klarer vi oppgaven.

 • Skipsproviant

  Vi sørger også for skipsproviant til cruiceskip, krabbebåter etc. Vi leverer alt som skal til for å få hverdagen til å fungere ute på havet.

 • Fra Skandinavia til hele Solkysten

  Hver uke kjører vi alt fra motorsykler og biler til mat og flytte gods fra skandinavia til hele Costa del Sol.

   

Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.
Preben Thinggaard Larsen
Chrisfish Danmark A/S
Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.
Michael Lodahl
Danske Fiskeauktioner
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta