Informasjon til kunder

1. november 2015

Thermo-Transit Danmark A/S overtar fra 1. november 2015 fersk fisk aktivitetene fra Nagel Danmark A/S.

Siden etableringen av Thermo-Transit Norge AS i 1994 har Thermo-Transit opnådd en ledende posisjon innen for transport og logistikk relatert til fersk fisk. I 2014 åpnet vi ny terminal i Oslo til håndtering av både tørrgods og fersk fisk. Dette har gitt oss ennå flere muligheter for å levere perfekte løsninger til våre norske kunder. I Danmark har vi også opplevd stor vekst innen for dette segmentet, og har måttet løse kapasitetsutfordringer med håndtering av fisk på flere adresser. Vi er derfor veldig glade for at vi fra 1. november 2015 kan samle våre aktiviteter relatert til fersk, frossen og vakuumpakket fisk et sted, da vi  overtar den tidligere Transmar Terminal på Hermesvej 6, Padborg.

Overtakelsen av fersk fisk aktivitetene fra Nagel Danmark A/S passer perfekt inn i vår strategi om at være markedsledende i Skandinavia i dette segment.

Siden 1. oktober 2014 har Thermo-Transit også kjørt grensefisk fra Hirtshals og Hanstholm, hvilket også er et ledd i vår strategi. Vi er nå nær ved å nå vårt mål om at Thermo-Transit henter, håndterer og distribuerer fisk fra hele Norge og Danmark til hele Europa i eget system.

Fersk hvitfisk, fersk laks, frosne fiskeprodukter og røkevarer håndteres alle ukens dager i både Oslo og Padborg. Alle kontorer svarer selvfølgelig telefon døgnet rundt, og i kjøreavdelingen i Padborg er det døgnvakt og konstant opfølgning. Vi vet hva dette krever.

Fra Padborg såvel som Oslo kjører Thermo-Transit egne ruter til Tyskland, Nederland, Belgia, England, Frankrike, Sveits, Italia og Spania, alt med egne biler i eget system.

I forbindelse med overtakelsen av fersk fisk aktivitetene fra Nagel Danmark A/S er det svært gledelig, at Henrik Post (Tyskland og innenriks), Carsten Jensen (Italia), Annette Nielsen (assistent/lager/disponering), Kirsten Voss Sørensen (assistent/lager /disponering) og Michael Priess (assistent/disponering) har valgt at bli medarbeidere hos Thermo-Transit fra 1. november 2015. Dette vil gjøre overgangen smidigere, og forhåpentlig være med på å sikre at Nagel Danmark A/S sine kunder er fullt ut trygge på den fremtidige håndtering av transportene hos Thermo-Transit. Ny komplett kontaktinformasjon sendes ut senest medio oktober i år.

Vi i Thermo-Transit vil gjøre alt for at dette blir en suksess fra første dag, og vi føler oss helt overbevist om at denne konsolidering i bransjen er nødvendig og vil være en fordel for alle.

Del
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta