Flere referanser

nedenfor

”Vi har et veldig godt samarbeid, og det er ingen tvil om, at Thermo-Transit gjør en god jobb for oss.”
Erling J. Strøm
Nordic Group

Sterk samarbeidspartner

I flere år har vi jobbet med Thermo-Transit på eksport av fersk og frossen fisk fra hele Norge.

Vi har en visjon om å være «The number one partner in wild seafood» Når du har en visjon om dette, må du være alliert med seriøse og lojale partnere, og det er Thermo-Transit.

Tiden er en avgjørende faktor for å oppnå best mulig leveringskvalitet. Derfor er vårt valg av transportør gjort med forsiktighet.

Vi har et veldig godt samarbeid, og det er ingen tvil om, at Thermo-Transit gjør en god jobb for oss.

LRkontakt1

Louise jobber med oss, og er alltid klar til å hjelpe

Ring til oss

(+47) 70 10 26 00 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.
Preben Thinggaard Larsen
Chrisfish Danmark A/S
Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.
Michael Lodahl
Danske Fiskeauktioner
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta