Ny hjemmeside holder hjulene i gang

1. mars 2017

Vi kommer med en ny hjemmeside, som er med på å styrke vår posisjon i markedet. Den nye hjemmesiden har fått et nytt og mere oppdatert utseende, som understreker, at vi hele tiden holder hjulene i gang.

Vår hjemmesideadresse og gjenkjennelige logo forblir den samme, men vår design har endret seg. Vi fremstår nå tydeligere, og brukervennligheten gir mulighet for å navigere enklere på hjemmesiden.

Hva skal vi transportere for dere?
Vi har gjort det mulig å lese om de forskjellige transportløsninger vi tilbyr for å imøtekomme alle våre kunders individuelle behov. Les om våre segmenter: Fisk, Konvensjonelt gods, Skipsproviant samt Frukt & Grønt, som sammen utgjør kjernen i vår virksomhet.

Søk og du skal finne
Vi har i høy grad satt fokus på at informasjonssøkingen på hjemmesiden er god, og dette skal medføre at hele opplevelsen blir forbedret. Navigasjonsmuligheter, og sidelayout er gjort overskuelig, og teksten forklarer ganske kort hvad formålet er.

Med et responsivt design skapes konsistens uansett om du bruker tablet, PC eller smartphone. Du kan alltid gå til vår hjemmeside i et tilpasset design.

For ytterligere informasjon,
vennligst kontakt Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, Kia Preethi Skov-Sørensen på tlf.: (+ 45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

Del
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta