Ny direktør i Thermo-Transit

19. september

Ny direktør

1. september 2017 startet vår nye direktør, Jakob Holm. Den tidligere direktøren hos Frode Laursen har nå funnet veien til Padborg,
og vil ta stor del i den fremtidige utviklingen som Thermo-Transit nå står ovenfor.

 

Jakob Holm blir direktør i Thermo-Transit. Vi har ansatt en direktør som har erfaring innenfor bransjen og som sammen med den øvrige ledelsen vil sikre Thermo-Transits fremtidige utvikling.

Jakob Holm er 45 år og kommer fra en lignende stilling i Frode Laursen som samarbeider med, FMCG og One-Stop Logistik i hele Norden. Jakob har jobbet i Frode Laursen siden 2007, og Thermo-Transit kan nå og i fremtiden få glede av Jakobs kompetanse innenfor transport, logistikk, utvikling samt strategisk og operasjonell ledelse.

 Det er ingen tvil om at ledelsen i Thermo-Transit får ballen til å rulle ennå fortere med Jakob ombord. En leder, som med sin erfaring, er kompetent og utviklingsorientert, og har gjennomslagskraft, sitter nå ved det sønderjyske bordet. Han er en dyktig kommunikator, som evner å lytte og utnytte den faglige kompetansen innen Thermo-Transit.

 Thermo-Transit har i 30 år vært under ledelse av Jesper Hansen og Klaus Paysen, som har skapt den suksessen, som vi har i dag. I fremtiden vil Jakob,  Jesper og Klaus sammen skape de beste rammene for virksomhetens fremtidige utvikling.  

 For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing,
Kia Preethi Skov-Sørensen
på tlf.: (+45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

 

Del
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta