Thermo-Transit sikrer fremtiden som internasjonal logistikkvirksomhet

12. november 2015

Thermo-Transit sikrer fremtiden som internasjonal logistikkvirksomhet 
Den danske transportvirksomheten Thermo-Transit med hovedkontor i Padborg og avdelinger i fem europeiske land får nå en investor med om bord for å sikre fortsatt vekst. Det er den internasjonale transport- og logistikkvirksomheten Girteka Logistics, som investerer i Thermo-Transit ved å kjøpe 40 % av aksjene.

- Vi har i Thermo-Transit gjennom 28 år bygd opp en internasjonal transportvirksomhet, som har vokst konstant gjennom alle år. Vi må dog erkjenne at det skal enda større muskler til hvis vi skal kunne fortsette den positive utviklingen. Derfor passer en investor som Girteka Logistics som selv er i bransjen perfekt, og vi ser fremtiden som meget positiv for Thermo-Transit, sier Jesper Hansen, adm. direktør i Thermo-Transit.

Fortsatt vekst
Thermo-Transit har spesialisert seg på transport og håndtering av fersk fisk fra Norge og Danmark. Virksomheten har egne fisketerminaler i Oslo og Padborg, samt eget rutenett til alle europeiske land. Det betyr at Thermo-Transit i eget system både kan hente, håndtere og distribuere fersk fisk, uansett hvor fisken kommer fra eller hvor den skal leveres i Europa.

- Vi har en klar strategi med å tilby totalløsninger til kundene, og vi har vilje til fortsatt vekst. Med en ny, sterk investor om bord, vil vi fortsatt kunne utvide vår posisjon, sier Jesper Hansen.

Forventer flere ansatte
Investeringen får ingen innflytelse på den daglige ledelsen i virksomheten, som har ca 500 medarbeidere og i 2014 hadde en omsetning på DKK 687 mill. Jesper Hansen utelukker ikke at det kan komme ytterligere vekst gjennom oppkjøp av andre virksomheter. Han forventer også at det vil bli behov for flere ansatte i virksomheten i Danmark.

- Danmark vil fortsatt være hovedkontor og utgangspunktet for all vår aktivitet. Med den nye investoren kan vi sikre et solid finansielt fundament under Thermo-Transit og dermed bygge ut våre danske arbeidsplasser, sier Jesper Hansen.

Stort potensiale
Girteka Logistics har sitt hovedkontor i Litauen. De er en internasjonal transportvirksomhet med over 7.100 medarbeidere og en omsetning i 2014 på mere enn 450 mill. Euro. (ca. 3,3 mrd. DKK).

- Thermo-Transit er en meget sterk virksomhet med et stort vekstpotensiale. De  kombinerer dyktige medarbeidere med leveranser av høy kvalitet og en solid kundebase. Vi er glade for å ha fått muligheten til å investere i Thermo-Transit, og mener at denne investeringen vil styrke deres tilbud til kundene, samtidig som vi vil kunne lære mye av Thermo-Transit, sier Kristian Kaas Mortensen, kommunikasjonsdirektør i Girteka Logistics.

Flere oplysninger: Jesper Hansen, adm. dir. Thermo-Transit, +45 40 60 41 55, jeh@thermo-transit.com

Fakta om Thermo-Transit

Thermo-Transit ble etablert i 1987 og har hovedkontor og distribusjonssenter i Padborg. Virksomheten har dessuten avdelinger i Norge, Sverige, Polen og Tyskland. Thermo-Transit omsatte i 2014 for DKK 687 mill. og har ca 500 medarbeidere.

Se mere på www.thermo-transit.com

Fakta om Girteka Logistics

Girteka Logistics er et internasjonalt transport- og logistikkonsern med hovedkontor i Litauen. Virksomheten omsatte i 2014 for EUR 450 mill. og har ca. 7.100 medarbeidere.

Se mere på www.girteka.eu

12. november 2015

Stort potensiale

Girteka Logistics, som har hovedkontor i Litauen, er en internasjonal transportvirksomhet med over 7.100 medarbeidere og en omsetning i 2014 på mer end 450 mill. Euro. (ca. 3,3 mia. DKK).

- Thermo-Transit er en meget sterk virksomhet med et stort vekstpotensiale. De  kombinerer dyktige medarbeidere med leveranser av høy kvalitet og en solid kundebase. Vi er glade for å ha fått muligheten for å investere i Thermo-Transit og mener at denne investeringen vil styrke deres tilbud til kundene, samtidig som vi vil kunne lære mye av Thermo-Transit, sier Kristian Kaas Mortensen, kommunikasjonsdirektør i Girteka Logistics.

 

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta