To nye linksett

15. februar 2017

 Velkommen til de to nye linksettene
Tidlig i morges ankom to nye linksett til Padborg. Målet med innkjøpet er å effektivisere transportformen mellom Padborg og Oslo. Som et ledd i vår strategi om fortsatt vekst samtidig med at vi reduserer miljøpåvirkningen, har vi kjøpt inn de to nye linksettene. Vi effektiviserer transportformen, reduserer miljøpåvirkningen, og fyller lastebilene med all slags gods. Her er nøkkelordet fleksibilitet, hvilket kjennetegner vår måte å drive virksomhet på.

En del av vår CSR holdning  
Til sammenligning kan to modulvogntog transportere like mye som tre vanlige vogntog. Det gir mer fleksibilitet når lastebilene skal fylles opp.

Det er et av våre mål å bidra aktivt til å redusere miljøpåvirkningen. Når vår virksomhet er basert på transport, er det ingen tvil om at vi håper det blir en stor suksess.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, Kia Preethi Skov-Sørensen på tlf.: + 45 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre imøtekomme dine forventninger. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene. Det er imidlertid en viss risiko for at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer som de skal. Lær mer om informasjonskapsler i vår seksjon om GDPR. For at denne meldingen ikke skal dukke opp hele tiden, klikk "Godta"
Jeg aksepterer bruk av informasjonskapsler på termo-transit.no
Godta